15:00

Referat: Bosniska Behar - AIF Barrikaden

Då referenten inte var närvarande är det som här följer andrahandsuppgifter och därför något mer sammanfattande än vanligt (vilket är en dj-a tur tycker många):

Startelvan: Thomas - Tobias, Micke, Alex, Adam - Park, Johan A - Rabih, Henrik H, Johan M - Daniel Sv

Avbytare var Govan som spelade c:a 25 min under 2:a halvlek, Joel som spelade sista 30 som central offensiv mittfältare och Per M som spelade sista 25 som högerback.

Bosniska spelade jättebra i början med högt tempo och hög press. Man skapade också en hel del chanser första 20 varav 2 heta sådana. Därefter fortsatte de att dominera resten av halvleken men skapade inte längre några farliga chanser.

Våra motståndare var alltså förtjänta av en ledning i paus men 1:a halvlek förblev mållös.

2:a halvlek började ungefär som den 1:a med en kraftig anstormning men ändå inte alls så farlig för oss som inledningen på 1:a. Bosniska verkade ha mattats en aning. Efter dryga 10 min ebbade deras spelövertag ut och vi hade nu under en period mycket boll på deras planhalva, dock utan att skapa något värt att nämna.

I och med att vi nu kom högre upp på plan skapades det utrymme för kontringar och det var också en sådan som ledde till Bosniskas ledningsmål c:a 20 min före slutet. Därefter kom under loppet av bara 10 min ytterligare tre baklängesmål för oss varav ett par väldigt onödiga sådana. Vi gjorde sedan en hyfsad avslutning på matchen trots det kraftiga underläget men de trista siffrorna 0-4 i baken stod sig.